Welkom bij Stadsbrasserie Marie

Bij Stadsbrasserie Marie kun je van maandag tot en met zondag op ieder moment van de dag terecht. Voor een heerlijk kopje koffie in de ochtendzon op het terras, een lekkere lunch samen met je collega’s, een gezellige borrel met je vrienden, of voor een verrassend diner met familie. Met onze uitgebreide kaart is er voor ieder wat wils!

NIEUWS

Nieuwe kaart

We hebben weer een nieuwe lunch- en dinerkaart bij Stadsbrasserie Marie! Wat dacht je van een heerlijke sandwich met geitenkaas en vijgen, gebrande pistachenootjes en balsamicostroop als lunch? Of als voorgerecht de black tiger gamba's, met hangop zoetzure groentes en een mojitodressing? Klinkt heerlijk toch? Tot snel!

Impressie

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

WERKEN BIJ BRASSERIE MARIE

Momenteel hebben we geen openstaand vacatures. Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatiebrief (inclusief cv) per e-mail naar info@stadsbrasserie. Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden.

RESERVEREN

Van maandag tot en met zondag, van 11.00 tot 0.00 is de Stadsbrasserie geopend.

Reserveren voor lunch of diner is mogelijk. Via onderstaande reserveringslink plaatst u een reservering, u ziet hier welke tijden er nog beschikbaar zijn. Uw reservering is definitief op het moment dat u een bevestigingsmail ontvangen heeft.

Honden zijn aangelijnd op ons terras welkom.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 0412-783007

RESERVEREN